Get social!

Hier vind je onze social media kanalen.

Like, review, volg, tag en deel vooral lekker mee!

Prego️ 2 dagen geleden

Prego️ 7 dagen geleden

Prego️ 7 dagen geleden

🏳️‍🌈 1 juni is de start van de pride-maand. Wij ondersteunen dit van harte, want bij ons mag je zijn wie je bent, wat je bent, hoe je bent. Geen concessies, geen restricties en geen vragen. 🏳️‍🌈 Wij zijn Prego! We staan voor gelijkheid en diversiteit. Hoe je jezelf ook identificeert, bij ons ben je welkom. Wij bieden een veilige plek voor iedereen, ongeacht (seksuele) voorkeur, afkomst, overtuiging, huidskleur, geslacht of leeftijd. En dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld. #prego #pregogouda #gouda #pride #diversiteit #gelijkheid #lgtb #lgbthiq #queer #gay #pridemaand #pridemonth #diversity #equality #roze #pink #rainbow #regenboog #trans #transgender #loveislove #onelove #equallove #sharethelove 🏳️‍🌈❤️

google

Gezellige sfeer met een persoonlijke touch van charismatische eigenaar. De passie voor koffie proef je dan ook zeker in je kopje. Bedankt!

Anna Piechota 24 maart 2023
google

Echt een pareltje in Gouda. Zeer vriendelijke bediening. En het eten was prima. Een naanbroodje, gegeten echt verrassend lekker met een heerlijk biertje. Hier komje geheid terug.

Hans Koene 19 maart 2023
google
Dave 17 maart 2023
google
Vincent de vries 11 maart 2023
google

Mijn vriendin en ik zijn hier kort geleden voor het eerst geweest, maar verwachten nog vaak terug te zullen komen. Het is een heerlijk rustige tent, met een hele zeer vriendelijke, doch ietwat drukke eigenaar. Uit de gesprekken (en ervaring) blijkt dat kwaliteit hier hoog in het vaandel wordt gedragen. Eerlijk gezegd ben ik niet iemand die uit zichzelf graag ergens wat gaat drinken, omdat ik redelijk sober en zuinig ben opgevoed, maar voor Prego maak ik graag een uitzondering. Alles wat ik tot heden heb gedronken en gegeten was heerlijk. Ik kijk nu al uit naar het volgende bezoek!

Alphonse -_- 4 maart 2023
google

Heel erg gezellig ff koffie wezen drinken

Anita 2 maart 2023

1 juni, start van pride-maand. Wij ondersteunen dit van harte. Bij ons mag je zijn wie je bent, wat je bent, hoe je bent.
#gouda #pride #lgtb #lgbthiq #queer #gay #pridemaand #pridemonth #diversity #equality #roze #pink #trans #transgender #loveislove #onelove #equallove 🏳️‍🌈❤️