Get social!

Hier vind je onze social media kanalen.

Like, review, volg, tag en deel vooral lekker mee!

Prego️ 5 maanden geleden

Lieve fans, gasten, iedereen, Het is voorbij... Met tranen in onze ogen delen we mee dat Prego! gaat sluiten. Bijna 8 1/2 jaar lang hebben we met hart en ziel gewerkt, gelachen en gehuild. Jullie waren onze gasten, fans en ambassadeurs, maar meer nog: onze vrienden. We koesteren de momenten samen en sluiten met pijn in ons hart, maar met dankbaarheid voor alles wat we hebben meegemaakt. Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun. Jullie hebben Prego! gemaakt tot wat het is. De laatste dag dat we open zijn is zaterdag 16 maart. De komende weken zullen we geleidelijk aan afbouwen. We hopen jullie nog te mogen verwelkomen om afscheid te nemen. #goodbyegouda #dankjewel #bedankt

Prego️ 6 maanden geleden

Zet je zaterdag 10 februari vast in je agenda? Dan vier je bij ons de liefde! Neem iemand mee die je lief vindt en geniet van onze valentijnsspecials. We maken er een mooie dag van die helemaal in het teken staat van de liefde, en die komt in vele vormen en maten, in verschillende hoeveelheid en soms met gebreken. Vier je de liefde met ons mee? ❤️🧡💛💚💙💜

Prego️ 7 maanden geleden

Vandaag is de laatste dag van de Prego! Adventkalender, en dit hebben we voor je open gekrast: Tweede warme chocolademelk gratis. Koffie? Prego! #prego #gouda #adventkalender #aanbieding

google

Great drinks and good service! I tried the cappuccino at this cafe which was very delicious and reminded me of the ones in Italy. The server was very polite, fast and funny. The location is also great and very convenient if you are in the centre of gouda. I can highly recommend.

google

literally best coffee in the netherlands

google

Très bon accueil et très bonne ambiance, nous sommes français et le restaurateur n'a pas hésité à prendre du temps pour nous aider à traduire sa carte et nous donner des bons conseils ! Je recommande vivement si vous êtes de passage à Gouda ! ☺️

Axel Cousin 29 februari 2024
google
Lucie Printz 24 februari 2024
google
Beniamin Szlachciak 17 februari 2024
google
Morgane Des bois 24 januari 2024
Dat was het, lieve mensen. Na 8 1/2 jaar trekken we straks definitief de deur dicht van het lege pand. Er zijn mooie woorden gezegd, heel veel lekkers koffies gedronken, mooie vriendschappen ontstaan en ik neem een waardevolle herinnering mee. Ik hoop dat iedereen positief op ons terugkijkt.

Alle goeds!

Liefs, Alexander.
Lieve fans, gasten, iedereen,

Het is voorbij...

Met tranen in onze ogen delen we mee dat Prego! gaat sluiten. 

Bijna 8 1/2 jaar lang hebben we met hart en ziel gewerkt, gelachen en gehuild. Jullie waren onze gasten, fans en ambassadeurs, maar meer nog: onze vrienden. 

We koesteren de momenten samen en sluiten met pijn in ons hart, maar met dankbaarheid voor alles wat we hebben meegemaakt.

Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun. Jullie hebben Prego! gemaakt tot wat het is.

De laatste dag dat we open zijn is zaterdag 16 maart. De komende weken zullen we geleidelijk aan afbouwen. We hopen jullie nog te mogen verwelkomen om afscheid te nemen. 

#goodbyegouda #dankjewel #bedankt
Zet je zaterdag 10 februari vast in je agenda? Dan vier je bij ons de liefde!

Neem iemand mee die je lief vindt en geniet van onze valentijnsspecials. We maken er een mooie dag van die helemaal in het teken staat van de liefde, en die komt in vele vormen en maten, in verschillende hoeveelheid en soms met gebreken.

Vier je de liefde met ons mee?

❤️🧡💛💚💙💜

#gouda #liefde #valentijn #genieten