Over ons

‘Een huiskamer buiten de deur’, dat is wat Prego! is.

We willen dat je je op je gemak voelt, dat je je thuis voelt. En natuurlijk dragen onze hoogwaardige kwaliteitsproducten daar aan bij.

We proberen zo veel mogelijk verantwoord te werken, door bewuste keuzes te maken. We worden al jarenlang bekroond en geroemd vanwege onze uitmuntende service en hoge kwaliteit.

Geloof je ons niet? Kijk dan op de pagina keurmerken. En voor de openingstijden en route kun je terecht op Google.

Bij ons mag je zijn wie je bent, wat je bent, hoe je bent. Geen concessies, geen restricties en geen vragen. 

We staan voor gelijkheid en diversiteit. Hoe je jezelf ook identificeert, bij ons ben je welkom. Wij bieden een veilige plek voor iedereen, ongeacht (seksuele) voorkeur, afkomst, overtuiging, huidskleur, geslacht of leeftijd. En dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld.

Onze koffie

Na maandenlang proeven en verbeteren hebben we een koffiemelange gevonden waar we blij van worden. Deze wordt exclusief voor ons gebrand door een branderij die gespecialiseerd is in het maken van private label koffie. De brander werkt bijna alleen maar met specialty koffie, die garant staat voor hoge kwaliteit.

De koffie is traceerbaar tot aan de coöperatie, maar we doen ons uiterste best om hem zelfs traceerbaar tot aan de boer te maken. De koffie wordt geselecteerd op eerlijkheid, traceerbaarheid, kwaliteit, goede prijs voor de boer en uiteraard op de smaak. Eerlijk, zo veel mogelijk fair trade en dus helemaal van nu!

Op al onze diensten zijn de uniforme voorwaarden voor de horeca van toepassing. Deze vind je hier.